Nõuandeseminar ja töötuba hobikokkadele. Hapendamine

Toimumisaeg

Nõuandeseminaride sari hobikokkadele, ehk kuidas oma ande abil raha teenida

II seminar: Kuidas hapendada juurvilju ja seeni. Nõuandeseminar degusteerimise ja aruteluga.

Hapendamine

  • Hapendamine kui võimalus
  • Mida saab hapendada
  • Hapendamise olemus
  • Sobilikud töövahendid
  • Paneme purgikese köögivilja hapnema
  • Maitseme erinevaid hapendud tooteid

Töötubasid juhendab Pärnumaa Kutsehariduskeskuse kokanduse eriala õpetaja Ingrid Ploom.

Seminarid ja töötoad toimuvad kell 18.00-20.00 Tuula seltsimajas Vana Tuula tee 2, Saue vald

Info ja registreerimine: www.4kogu.ee

Toimunud koolituse retseptivaramu leiad siit:

Hapendamine

Kimchi

Seminaride sarjaga jätkatakse ka 2020.  aasta teisel poolaastal.